Корисні шоколадні цукерки, які легко приготувати вдома

Домашні шоколадні цукерки – не містять шкідливих добавок, готуються з натуральних інгредієнтів і дарують справжню насолоду. Приготуємо?
Інгредієнти:
- Стиглий банан – 1 шт.
- Арахісова паста – 1 склянка
- Мед – 0,25 склянки
- Арахіс – третина склянки
- Грецький йогурт – 0,5 склянки
- Темний шоколад – 280 г
Покроковий рецепт
- У зручному посуді з’єднайте до однорідної маси бананове пюре, арахісову пасту, мед, подрібнений арахіс і грецький йогурт.
- Ложкою викладіть 8-10 порцій цукерок на деко, застелене пергаментом. Для більш естетичного вигляду можна трішки придавити, аби надати дискообразну форму.
- Помістіть деко у морозильну камеру приблизно на годину, щоб цукерки повністю застигли.
- Тим часом розтопіть темний шоколад на водяній бані. Охолоджені цукерки занурьте в розтоплений шоколад і викладіть назад на деко.
- Поверніть цукерки до холодильника на декілька хвилин, поки шоколад повністю не застигне.
Смачного!