Ніжний маринад з кефіру для курячого шашлику
Ніжний, ароматний і по-справжньому соковитий — саме таким виходить курячий шашлик у кефірному маринаді. Приготуємо?
Інгредієнти:
-
1,5 кг – куряче філе;
-
0,5 л – кефір;
-
3 шт – ріпчаста цибуля;
-
1 ч. л. – сушений часник;
-
1 ч. л. – гірчиця;
-
1 ч. л. – карі;
-
1 ч. л. – приправа для курки;
-
за смаком – сіль;
-
за смаком – чорний мелений перець.
Покроковий рецепт
- Цибулю наріжте півкільцями. Куряче філе підготуйте до маринування, нарізавши попередньо на порційні шматочки.
- До м’яса додайте цибулю, сушений часник, гірчицю, карі, приправу для курки, чорний мелений перець, сіль, влийте кефір, добре перемішайте руками. Залиште маринуватися на 30–60 хвилин.
- Насаджуйте м’ясо і цибулю на шампур щільно один до одного та обсмажте на мангалі. Під час пригоутвання можна пару раз полити м’ясо залишками маринаду.
Смачного!