Новий тренд кавоманів: гарбузова кава зі спеціями
Ароматна кава з гарбузовим смаком – незвичайний напій, який може стати вашим улюбленецем на ці похмурі осінні вечори. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 50 мл – молоко;
- 1 ч.л. – кленовий сироп;
- 1 ч.л. – гарбузове пюре;
- 0,25 ст.л. – спеції для гарбузового пирога;
- 1 шт – порція еспресо.
Покроковий рецепт
- Спініть молоко допоки воно не збільшиться в об’ємі у декілька разів.
- Додайте до молока сироп, пюре та спеції.
- Змішайте все разом, а потім полийте кавою з льодом або холодною кавою.
Замість кленового сиропу можна також використовувати будь-який інший підсолоджувач, пише ТСН.
Смачного!