Солоні гарбузові оладки з часником та паприкою
Солоні гарбузові оладки з часником та паприкою — простий спосіб урізноманітнити страви з гарбуза. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 300 г – гарбузового пюре;
- 2 шт – яйця;
- 100-150 г – борошна;
- 1 ч. л. – розпушувача;
- сіль до смаку;
- 0,25 ч. л. – чорного перцю;
- 0,5 ч. л. – копченої паприки;
- 1-2 зубчики – часнику;
- 2–3 ст. л. – олії для смаження.
Покроковий рецепт
- Щоб зробити гарбузове пюре треба запекти гарбуз у духовці та маленькими шматочками подрібнити у блендері.
- Додайте до гарбуза яйця, сіль до смаку, чорного перцю, копченої паприки, часнику – вичавленого через прес. Добре перемішайте.
- Додайте ще борошно та розпушувач. Перемішайте тісто до однорідності.
- На розігрітій пательні смажте оладки по 2-3 хвилини з кожного боку.
Смачного!