• UA
  • RU
  • Благодійний концерт на підтримку захисників відбувся у Кам’янському

    24 Липня, 2023

    21 липня у приміщенні Центру позашкільної роботи та дитячої творчості відбувся благодійний концерт «Світло переможе», на якому збирали кошти на DJI Mavic 3 та акумулятори до нього для 25-ї бригади Десантно-штурмових військ.

    В організації та проведенні концерту взяли участь близько 200 людей, творчі колективи міста та відомі вокалісти. Окрім благодійного донату, можна було взяти участь у лотереї та аукціоні, де глядачі вигравали призи.

    Благодійний концерт на підтримку захисників відбувся у Кам’янському

    «Основна мета концерту – підтримати 25 бригаду ДШВ, в якій безпосередньо служить мій чоловік. Ми обрали саме такий творчий формат підтримки, тому що ми знаємо, що творчість та мистецтво об’єднують. А в єдності наша сила», – розповіла Дар’я Матухно, дружина військовослужбовця.

    Благодійний концерт на підтримку захисників відбувся у Кам’янському

    До організації концерту долучився Іван Чебан – волонтер ГО «Патріоти України». Він зазначив: «Цей концерт – це не просто збір коштів, це нагадування Україні та кам’янчанам, що війна триває, вона тут, у нас вдома. І для того, щоб наші хлопці нищили ворога ще краще, їх треба підтримувати».

    Благодійний концерт на підтримку захисників відбувся у Кам’янському

    Організатори щиро вдячні за підтримку міському голові Андрію Білоусову, Департаменту з гуманітарних питань, Центру позашкільної роботи та дитячої творчості, творчим колективам та сольним виконавцям. З їхньою допомогою вдалося організувати концерт, подарувати радість кам’янчанам та допомогти захисникам. Під час концерту зібрали близько 32 тисяч гривень готівкою.

    Якщо ви теж бажаєте допомогти нашим захисникам, зробити це можна за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/74y69LFX8m

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити