• UA
  • RU
  • Головного режисера кам’янського театру привітали з днем народження

    05 Квітня, 2023

    Колектив Театру імені Лесі Українки міста Кам’янського привітав свого головного режисера, заслуженого діяча мистецтв України Сергія Анатолійовича Чулкова з днем народження.

    Сьогодні, 5 квітня, Сергію Чулкову виповнюється 84 роки, тридцять з яких він міцно тримає штурвал кам’янського театрального корабля, і ніякі шторми не в змозі збити його з вірного курсу.

    «Він поставив на нашій сцені більш як півсотні вистав і незчисленну кількість концертних програм, став засновником  і незмінним художнім керівником Міжнародного театрального фестивалю «Класика сьогодні», виховав десятки талановитих учнів. А все тому, що Сергій Анатолійович завжди знає відповіді на три найважливіших питання в житті й мистецтві: ЩО? ЯК? а головне – НАВІЩО?» – зазначають колеги.

    Колектив театру висловив Сергію Анатолійовичу подяку за відданість закладу і місту, побажав здоров’я, щастя та багато нових прем’єр. До речі, найсвіжішу прем’єрну виставу від Сергія Чулкова – детектив «Мишоловка» – можна побачити вже цієї суботи, 8 квітня, о 16:00 на Основній сцені.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити