• UA
  • RU
  • Гроші, кохання і таємниця: кам’янських театралів чекає «Англійська рулетка»

    29 Травня, 2023

    2 червня на Новій сцені театру імені Лесі Українки (колишній Палац ім. Горького) глядачі зможуть подивитись виставу «Англійська рулетка», що її жанр визначено як романтичний трилер.

    Оксфордський словник англійської мови дає таке тлумачення терміну «детектив»: «Складний, заснований на сюжеті різновид кримінальної п’єси, де головоломка має першорядне значення, даються підказки, з яких можна вивести рішення, і яка у разі успіху супроводжується фінальним поворотом сюжету, що приголомшує глядачів».

    Гроші, кохання і таємниця: кам’янських театралів чекає «Англійська рулетка»

    Цей опис повною мірою міг би підійти і для «Англійської рулетки», якби в цій виставі не було ще тонкої романтичної лінії, яка робить історію не лише інтригуючою, а й справді зворушливою.

    За сюжетом багата вдова Філіпа Джеймс підбирає брудного бродягу з лондонської набережної та приводить його до своєї розкішної квартири. Це чисто ділова домовленість, як вона пояснює жебраку Дункану Мак Фі, який схожий на її покійного чоловіка як дві краплі води. В обмін на те, що він видає себе за іншу особу та підпише від свого імені деякі юридичні документи, Філіпа пропонує Дункану гроші, їжу та дах. Але чи тільки у цьому полягає її задум? І чи не завадить цим планам почуття, що раптово спалахнуло до колишнього волоцюги?

    Початок вистави о 18:00.

    Довідки і замовлення квитків за телефоном: (068) 680 74 30.

    Гроші, кохання і таємниця: кам’янських театралів чекає «Англійська рулетка»

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити