• UA
  • RU
  • Кам’янська художниця представила свою картину на весняній виставці у Львові

    29 Квітня, 2024

    У розквіт весни у Львівському палаці мистецтв відкрився «Весняний салон – 2024». Традиційний захід, який проводить Львівська організація Національної Спілки художників України, відбувається вже 22-й рік поспіль.

    Цьогорічну виставку присвячено 210-річчю від дня народження Тараса Шевченка. У ній взяли участь 132 художники з різних регіонів України, які представили близько 260 творів, зокрема 12 скульптурних зображень: у дереві, металі, кераміці та гіпсі.

    Серед робіт, представлених на виставці, є й картина «Садок вишневий коло хати…» кам’янчанки Алли Михальчук.

    «Наше місто може пишатися тим, що полотна нашої землячки займають достойне місце серед картин знаних українських митців», – зазначили в управлінні культури Кам’янської міської ради.

    Кам’янська художниця представила свою картину на весняній виставці у Львові Кам’янська художниця представила свою картину на весняній виставці у Львові Кам’янська художниця представила свою картину на весняній виставці у Львові Кам’янська художниця представила свою картину на весняній виставці у Львові Кам’янська художниця представила свою картину на весняній виставці у Львові Кам’янська художниця представила свою картину на весняній виставці у Львові

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити