• UA
  • RU
  • Кам’янські музейники вдосконалюють навички збереження культурної спадщини

    07 Березня, 2024

    Головна зберігачка фондів Музею історії міста Ганна Крамаренко взяла участь у тренінгу для працівників українських музеїв, організованому ЮНЕСКО, що відбувся 7–29 лютого у Львові. 

    Понад 50 експертів з усіх куточків країни пройшли інтенсивне навчання на тему збереження колекцій, цифровізації сховищ та готовності до надзвичайних ситуацій.

    Спеціалісти музейної справи обмінювалися досвідом і відпрацьовували нові навички, зокрема щодо оцінки ризиків і рішень у надзвичайних ситуаціях. ЮНЕСКО залучила партнерів, щоб досвідчені міжнародні експерти могли поділитися найкращими практиками зі своїми українськими колегами.

    «Музей історії міста Кам’янське висловлює глибоку подяку організаторам за можливість посилити свою кваліфікацію у такий важкий для нашої країни час та долучитися до світового досвіду збереження культурної спадщини», – наголошують у музеї.

    Кам’янські музейники вдосконалюють навички збереження культурної спадщини Кам’янські музейники вдосконалюють навички збереження культурної спадщини Кам’янські музейники вдосконалюють навички збереження культурної спадщини

    Раніше ми повідомляли:

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити