• UA
  • RU
  • Кам’янський міський голова нагородив учасників конкурсу «Козак Мамай та його пісня»

    11 Жовтня, 2023

    У музеї історії міста проходить виставка дитячої творчості «Козак Мамай та його пісня». Цей конкурс став традиційним для Кам’янського та проводиться вже 16-й раз поспіль.

    Міський голова Андрій Білоусов подякував батькам, викладачам, членам журі та всім, хто брав участь у проведенні конкурсу, вручив переможцям нагороди та призи від ГО «Бджола» – сертифікати на отримання канцелярського приладдя. Також вручив подяки викладачам, які зробили особистий внесок у творчі успіхи дітей, розкриваючи справжні таланти.

    «Роботи юних талантів захоплюють своїми ідеями, сюжетами, кольорами і техніками. В картинах відображається дитяче бачення козацького минулого, мрії, надії та болісне відчуття українського сьогодення. Особливо вражають образи наших сучасних воїнів-захисників, – поділився враженнями міський голова. – Шановні митці – діти та дорослі! Не припиняйте займатися творчістю, розвивайте свої здібності та надихайте наших воїнів на Перемогу!»

    Кам’янський міський голова нагородив учасників конкурсу «Козак Мамай та його пісня» Кам’янський міський голова нагородив учасників конкурсу «Козак Мамай та його пісня» Кам’янський міський голова нагородив учасників конкурсу «Козак Мамай та його пісня» Кам’янський міський голова нагородив учасників конкурсу «Козак Мамай та його пісня» Кам’янський міський голова нагородив учасників конкурсу «Козак Мамай та його пісня» Кам’янський міський голова нагородив учасників конкурсу «Козак Мамай та його пісня» Кам’янський міський голова нагородив учасників конкурсу «Козак Мамай та його пісня» Кам’янський міський голова нагородив учасників конкурсу «Козак Мамай та його пісня» Кам’янський міський голова нагородив учасників конкурсу «Козак Мамай та його пісня»

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Культурна афіша Кам’янського з 2 по 8 травня

    Програма заходів у закладах культури Кам’янського з 2 по 8 травня Основна сцена Академічного музично-драматичного...

    У мистецьких школах Кам’янського відзначили Міжнародний день джазу

    30 квітня, у Міжнародний день джазу, в мистецьких навчальних закладах Кам’янського пройшла низка тематичних заходів....

    Кам’янська художниця представила свою картину на весняній виставці у Львові

    У розквіт весни у Львівському палаці мистецтв відкрився «Весняний салон – 2024». Традиційний захід, який...

    Найменші «зірочки» Кам’янського виступили з натхненним концертом

    1 травня у Лівобережній школі мистецтв відбувся загальношкільний  концерт «Маленькі зірочки звітують», на якому виступили...

    Ляльковий театр Кам’янського запрошує на нову виставу

    Якщо ви батьки дитини віком від 5 до 10 років, обов’язково покажіть їй повчальну музичну...