• UA
  • RU
  • Кам’янський театр запрошує на вистави нового сезону

    15 Вересня, 2023

    Академічний музично-драматичний театр імені Лесі Українки міста Кам’янського відкриває новий, 44-й сезон. Оперета, дві комедії, казка та лялькова вистава чекають дорослих і маленьких театралів уже за тиждень.

    22 вересня, 18:00, Основна сцена театру – Відкриття 44-го театрального сезону, оперета «ЛЕТЮЧА МИША».

    У вихорі віденських вальсів закрутилося і змішалося все – легкий флірт, святкові розіграші, любовні непорозуміння. Це маскарад, панове! Це – оперета «Летюча миша»! Легковажні веселощі, удавані сльози, мила брехня, уявний переляк… Все заплутується в клубках інтриг під звуки чарівних вальсів, польок, чардашу і канкану. Всі ховаються під масками, кожен видає себе за кого-небудь іншого: служниця за пані, залицяльник за чоловіка. Граціозна побутова комедія перетворюється на бурхливий розлив хмільного свята в першому акті, а комічний, гротескний фінал роз’яснює всі непорозуміння.

    Кам’янський театр запрошує на вистави нового сезону

    23 вересня, 11:00, Мала сцена театру (колишній музей ДМК) – лялькова вистава «ЛИСИЧКА, КОТИК І ПІВНИК».

    У різноманітті театральних жанрів, в яких працює театр ім. Лесі Україники, з’явився зовсім новий напрям – лялькові вистави. Відтепер подивитися їх можна в історичній будівлі колишнього Інженерного клубу, а нині – Малій сцені. І першою в ляльковому репертуарі з’явилася віршована казка видатного українського поета і драматурга Олександра Олеся «Лисичка, Котик і Півник». Це захоплива історія про пригоди довірливого Півника, якого щоразу обдурює і викрадає хитра Лисичка та про його хороброго друга, Котика, який неодноразово успішно рятує свого друга.

    Подивитися цю веселу і повчальну виставу буде цікаво навіть найменшим глядачам, діткам від трьох років. Казка навчить малечу бути вірними друзями, допомагати близьким у скруті, а також не довіряти сліпо усім солодким речам, бути обережними та завбачливими і обов’язково прислухатися до порад близьких людей, адже вони поганого не побажають.

    Кам’янський театр запрошує на вистави нового сезону

    23 вересня,  17:00, Основна сцена театру – комедія «ГРА У КОХАННЯ».

    Вечір на заміській дачі Бернара і Жаклін видався гарячим. Випровадити улюблену дружину до її матері, щоб провести вікенд з коханкою (звичайно ж – моделлю), Бернару не вдалося. Його найкращий друг Роберт, викликаний «для прикриття», як з’ясувалося, ще й коханець Жаклін. Загалом усі тут не святі й все йде не за планом. Тому що коханку Бернара звуть Сюзанна, а кухарку – Сюзетта, тобто обидві вони – Сюзі.

    Кам’янський театр запрошує на вистави нового сезону

    24 вересня, 11:00, Нова сцена театру (колишній ПК ім. Горького) – казка «ЛИСИЦЯ, ЩО ВПАЛА З НЕБА».

    Казка про простодушного, довірливого Вовка та хитру, злодійкувату Лисицю. Вовк в цій казці не зовсім такий, як ми звикли собі уявляти. Живе по-чесному, нічого лихого не робить. Його навіть старостою обрали лісові мешканці!  Аж ось до лісової громади просто з неба…  впала Лисиця. Хитра пройдисвітка  шляхом обмов, підкупу і шантажу дуже швидко зуміла внести розбрат серед  друзів.  Та як не хитруй, як не обманюй, а правда рано чи пізно відкриється.

    Кам’янський театр запрошує на вистави нового сезону

    24 вересня, 17:00, Основна сцена театру – авантюрна комедія «БЛЕЗ».

    Блез д’Амбріє, талановитий, але бідний художник аристократичного походження, мимоволі  опиняється в круговороті подій, з якого все складніше і складніше вибратися. А починається все з того, що його подруга-манекенниця, коханка одного бізнесмена, пропонує художнику одружитися з дочкою цього багатія – дівчині потрібне гучне прізвище, а художнику – гроші її батька… Але в хід історії втручаються різні обставини, як воно завжди і буває в комедії положень. А головною «обставиною» стала наївна (але дуже активна!) юна провінціалка Марі, яку бюро з найму прислало до арендованої Блезом квартири замість солідного метрдотеля-чоловіка. Саме вона, жаліслива, безкорислива, віддана своєму бідняку-хазяїну, з чарівною безпосередністю постійно псує Блезу «гру»… Однак з усіх перипетій і непорозумінь, він тим не менш виходить переможцем, як і належить привабливому і щасливому герою.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити