• UA
  • RU
  • Кам’янський театр імені Лесі Українки запрошує: афіша на 25–28 травня

    22 Травня, 2023

    Афіша Академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки міста Кам’янського з 25 по 28 травня

    25 травня, 18:00, Основна сцена – «ШОУМЕН», мюзикл

    Мюзикл «Шоумен» – саме те, що потрібно для приємного вечора, чудового настрою і відчуття справжнього свята. Це зворушлива історія про здійснення великої мрії, про кохання і сім’ю, про людей, які випереджають свій час, і їхній шлях до вершини. Заснована на реальних подіях неймовірно красива казка про мрію, кохання, свободу і рівність, історія, яка органічно перемістилася з кіноекрана на театральні підмостки.

    Кам’янський театр імені Лесі Українки запрошує: афіша на 25–28 травня

    26 травня, 18:00, Основна сцена – Франсіс Вебер, «ВЕЧЕРЯ ДУРНІВ», комедія на дві дії

    Забезпечений і солідний книговидавець П’єр Брошан разом з друзями влаштовує щосереди вечерю, мета якої полягає в тому, щоб привести з собою дурня і розговорити його. Перемагає той, чий дурень виявляється «найкращим». Одного разу П’єр зустрічає ідеального на його думку кандидата на роль «дурня» – Франсуа Піньйона, який служить у податковому департаменті. Проте через раптовий напад радикуліту П’єр вимушений скасувати вечерю з друзями. Але зустріч із Франсуа скасувати йому не вдається. Той у зазначений час з’являється на порозі будинку Брошана і приносить із собою цілий оберемок катастроф, негараздів та несподіванок, які перевертають життя П’єра.

    Кам’янський театр імені Лесі Українки запрошує: афіша на 25–28 травня

    27 травня, 17:00, Основна сцена – Маргарита Ненашева «МЕРИЛІН МОНРО. СОЛОДЕНЬКА», моношоудрама (16+)

    Мерилін Монро – секс-символ ХХ століття, ікона стилю, голлівудська діва, легендарна білявка, культова персона. Яскрава, ексцентрична, трохи примхлива… Вона чудово співала про діаманти – найкращих друзів дівчат, грала в кіно недалеких і доступних красунь із напіврозкритими губами та благаючим поглядом. Платинова блондинка з криваво-червоними губами та пустотливою родимкою, вона була предметом бажання, поклоніння і наслідування. А ще вона була звичайною жінкою з незвичайною долею і просто хотіла бути коханою.

    Кам’янський театр імені Лесі Українки запрошує: афіша на 25–28 травня

    28 травня, 11:00, Основна сцена – Д. Урбан «ВСІ МИШІ ЛЮБЛЯТЬ СИР», музична казка (5+)

    Казка угорського письменника Дюла Урбана розповість про мишачих Ромео та Джульєтту – сіре мишеня Шома і білу мишку Фружі. Щоправда їхня історія на відміну від шекспірівської закінчується щасливо: сірі та білі мишачі сімейства зрештою розуміють, що, здавалося б, нездоланна перешкода – відмінність у кольорі – не може завадити закоханим бути разом. Адже всі ми живемо в одному світі, над нами одне небо, одне сонце, і всі ми любимо одне й те ж саме, боїмося того ж самого. Всі миші, наприклад, бояться кішок і люблять сир…

    Отримати довідки і замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити