• UA
  • RU
  • Кам’янський театр запрошує на прем’єру «комедії з елементами суму»

    17 Квітня, 2023

    На Новій сцені Театру імені Лесі Українки (колишній Палац імені Горького) відбудеться прем’єра вистави за п’єсою Івана Нечуя-Левицького «КАЙДАШЕВА СІМ’Я», що її в театрі позиціонують як комедію з елементами суму.

    «Якщо хочете дізнатися, що таке справжня українська сварка, то читайте повість «Кайдашева сім’я» або приходьте подивитися виставу нашого театру за цим твором», – зазначають у театрі.

    Події відбуваються у великій сільській родині майже півтора століття тому. Комічні й драматичні ситуації, у які потрапляють герої, взяті з самого життя. Свекруха свариться з невістками, невістки – з свекрухою, батько – з синами й усі – між собою. Розбиті глечики, виколоті очі, любов, сльози, плітки і пияцтво. Гаряча лава сімейного розбрату витікає на вулицю, і немає спокою ні сусідам, ні громаді, бо вже ділять і город, і хату, і худобу, і котів, і стару грушу…

    Ті кам’янчани, що встигли придбати квитки на цю прем’єру, зможуть подивитись виставу на Новій сцені театру 21 квітня о 18:00. Наразі всі квитки на цю дату вже продані, тож усі інші мешканці міста та його гості, які хотіли б подивитись цю класичну українську комедію у виконанні артистів Театру імені Лесі Українки, можуть придбати квитки на її повторний показ 30 квітня.

    А 22 квітня о 16:00 на Основній сцені театру глядачі зможуть побачити запальну комедію «ПРИМАДОННИ» від одного з найкращих бродвейських комедіографів – Кена Людвіга. Майстерно виписаний сюжет, в якому є все для блискучої комедії положень – несподівані переодягання, спадкоємці, пісні, танці і, звичайно, пристрасне кохання, – не відпускатиме вас впродовж всієї вистави. Яскрава сценографія переносить глядачів у світ Йорка, штат Пенсильванія, та у світ мрій кожного з персонажів. Хореографія й оригінальні пісні відтінюють настрій та органічно вплітаються в сюжетну канву вистави.

    Отримати довідки і замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30.

     

     

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Найменші «зірочки» Кам’янського виступили з натхненним концертом

    1 травня у Лівобережній школі мистецтв відбувся загальношкільний  концерт «Маленькі зірочки звітують», на якому виступили...

    Культурна афіша Кам’янського з 2 по 8 травня

    Програма заходів у закладах культури Кам’янського з 2 по 8 травня Основна сцена Академічного музично-драматичного...

    У мистецьких школах Кам’янського відзначили Міжнародний день джазу

    30 квітня, у Міжнародний день джазу, в мистецьких навчальних закладах Кам’янського пройшла низка тематичних заходів....

    Ляльковий театр Кам’янського запрошує на нову виставу

    Якщо ви батьки дитини віком від 5 до 10 років, обов’язково покажіть їй повчальну музичну...

    Кам’янська художниця представила свою картину на весняній виставці у Львові

    У розквіт весни у Львівському палаці мистецтв відкрився «Весняний салон – 2024». Традиційний захід, який...