• UA
  • RU
  • «Мир» запрошує кам’янчан та гостей міста на кращі кінопрем’єри

    01 Листопада, 2023

    Комунальний заклад Кам’янської міської ради «Кіноконцертний зал «Мир» пропонує глядачам нові зустрічі в сучасному кінозалі. Дивіться з 2 по 8 листопада:

    ? Сімейну пригодницьку анімацію «Аркі у країні монстрів»

    Юна Аркі – найнезвичайніший підліток на планеті. Вона товаришує з фантастичними істотами і постійно винаходить дивовижні пристрої. Але коли її батька викрадає небезпечний вчений, їй доводиться подолати свої страхи та вирушити на його пошуки у загадкове Місто Світла. Все більше розкриваючи таємниці цього місця, Аркі розуміє, що їй доведеться врятувати не лише свого тата, а й увесь світ!
    Розклад сеансів: 11:00, 16:30.

    ? Пригодницьку драму  «Королівство тварин»

    Світ охоплює хвиля мутацій, які перетворюють звичайних людей на тварин. Франсуа робить усе, щоб урятувати свою дружину, що зазнала впливу цього таємничого явища. Поки навколо з’являються все нові істоти, головний герой і його 16-річний син вирушають на пошуки, що змінять їхні життя назавжди.
    Розклад сеансів: 19:00.

    ? Фільм жахів «П’ять ночей у Фредді»

    Blumhouse представляє адаптацію популярної горор-серії відеоігор на великих екранах! Звичайна робота охоронця у популярній піцерії у Фредді перетворюється на справжнє жахіття з приходом ночі.
    Розклад сеансів: 13:30.

    Телефон каси Кіноконцертного залу «МИР»: (067) 360-11-04.

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити