• UA
  • RU
  • «Мир» запрошує кам’янчан та гостей міста на кращі кінопрем’єри

    06 Грудня, 2023

    Комунальний заклад Кам’янської міської ради «Кіноконцертний зал «Мир» пропонує глядачам нові зустрічі в сучасному кінозалі. Дивіться з 7 по 13 грудня:

    Фільм жахів «Демонічне Різдво»

    Саманта та Клара – учениці школи-інтернату. Вони не змогли поїхати додому на різдвяні канікули, і, здається, гірше не буває. Однак саме на Різдво на порозі їхньої школи з’являється банда сектантів-убивць, і ситуація набуває смертельного характеру.
    Розклад сеансів: 19:00

    Фантастичний пригодницький екшн «Голодні ігри. Балада про співочих пташок і змій»

    Історія про молодого Коріолана, який є останньою надією його роду, колись гордого клану Сноу, що впав в немилість післявоєнного Капітолію. Оскільки його статки та життя опиняються під загрозою, Сноу неохоче стає наставником Люсі Грей Берд, триб’юта зі збіднілого Дистрикту 12. Але після того, як Люсі Грей зачаровує аудиторію Панема, Сноу бачить можливість змінити їхню долю. Незважаючи на те, що все, над чим він працював, висить на волосині, Сноу об’єднується з Люсі Грей, щоб переломити ситуацію на свою користь. Розриваючись між добром та злом, Сноу вирушає в гонку з часом, щоб вижити і з’ясувати, чи стане він зрештою співочою пташкою або змією.
    Розклад сеансів: 15:30

    Кримінальний містичний трилер «Дочка болотного короля»

    Гелена має люблячого чоловіка, двох прекрасних доньок, бізнес… та одну таємницю. Поява Гелени на світ – це наслідок викрадення. Чоловік викрав її матір, коли вона була підлітком, і тримав у віддаленій хатині в болотистій місцевості. Тепер Гелені доводиться ризикувати всім, щоб вистежити свого небезпечного батька, який сформував її минуле і погрожує вкрасти її майбутнє.
    Розклад сеансів: 13:00

    Сімейну анімацію «Бажання» у форматі 3D

    У королівстві Росас можуть здійснюватися будь-які бажання. Для цього не потрібно довго тримати їх у собі, а належить віддати місцевому королю Магніфіко. Харизматичний та впливовий король у всіх викликає довіру, однак 17-річна Аша відчуває незрозумілу тривогу, яка виходить від нього. Якось вона пішла подалі від людей та звернулася зі своїми бажаннями до неба. Відповідь з’явилася швидше, ніж дівчина могла розраховувати. Маленька Зірка прилетіла до неї. Навіть улюбленій тваринці Аші, козлику Валентину Зірка виконала його заповітне бажання.
    Розклад сеансів: 11:00

    Телефон каси Кіноконцертного залу «МИР»: (067) 360-11-04.

    «Мир» запрошує кам’янчан та гостей міста на кращі кінопрем’єри

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити