«Мир» запрошує кам’янчан та гостей міста на кращі кінопрем’єри

27 Грудня, 2023 |

Комунальний заклад Кам’янської міської ради «Кіноконцертний зал «Мир» пропонує глядачам нові зустрічі в сучасному кінозалі. Дивіться з 28 грудня по 3 січня:

Спортивну драму «Феррарі»

Літо 1957 року. Колишній автогонщик Енцо Феррарі переживає кризу. Банкрутство переслідує компанію, яку вони з дружиною Лаурою започаткували десять років тому. Їхній шлюб дістає одне випробування за іншим: спочатку – втрату єдиного сина і законного спадкоємця, згодом – визнання та прийняття сина, народженого Енцо поза шлюбом. Щоб врятувати сімейний бізнес, Феррарі вирішує ризикнути та поставити усе на Мілле Мілья – культову гонку довжиною 1000 миль Італією.

Розклад сеансів: 18:30

Допрем’єрний показ сімейної комедійної анімації «Друзі-Нерозлийвода» у форматі 3D

Мрійливий Дон Кіхот любить пригоди та фантазії, попри те, що він – просто іграшка. У ляльковому театрі викрадають його друзів, тому герой разом із плюшевим Доггі Догом вирушають на пошуки товаришів. Їм належить пройти через Центральний парк у Нью-Йорку та відчути силу дружби та відваги.

Розклад сеансів: 16:00

Сімейну анімаційну пригоду «Переліт» у форматі 3D

Нова анімаційна пригода від Illumination – творців таких хітів, як «Посіпаки», «Нікчемний Я», «Співай» і «Секрети домашніх тварин», – на великих екранах! Цього Різдва вирушайте у яскраву сімейну подорож далеко за межі звичного в оригінальній історії «Переліт»!

Розклад сеансів: 11:00

Супергеройський екшн «Аквамен і Загублене королівство» у форматі 3D

Ласкаво просимо в захопливий світ фільму «Аквамен і Загублене королівство»! У цьому продовженні боротьба між Акваменом і Чорною Мантою досягає нових висот. Незважаючи на невдачі у попередній спробі перемогти, Чорна Манта не здається. Він не лише зберігає своє бажання помститися за смерть батька, але й цього разу стає ще небезпечнішим. Його нова зброя – міфічний Чорний Тризуб, який пробуджує давню зловісну силу. Аквамену доведеться зіткнутися з цим новим викликом і йти на все, щоб зупинити Чорну Манту і врятувати королівство.

Розклад сеансів: 13:30

Телефон каси Кіноконцертного залу «МИР»: (067) 360-11-04.

«Мир» запрошує кам’янчан та гостей міста на кращі кінопрем’єри

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити