• UA
  • RU
  • «Мир» запрошує кам’янчан та гостей міста на кращі кінопрем’єри

    07 Лютого, 2024

    Комунальний заклад Кам’янської міської ради «Кіноконцертний зал «Мир» пропонує глядачам нові зустрічі в сучасному кінозалі. Дивіться з 8 по 14 лютого:

    Трилер «Хижа ніч»

    Коли колишній поліцейський Феллон повертається на місце жахливого злочину, жителі сільського містечка незабаром дізнаються, що цей похмурий гість – насправді вампір, який живиться кров’ю та страхом. Після того, як з ним подружилася добра сім’я іммігрантів, інстинктивний вбивця опиняється перед вибором між помстою та спокутою.
    Розклад сеансів: 19:00

    Сімейну пригодницьку комедію «Елла та чорний ягуар»

    Елла – дівчинка, яка виросла в тропічних лісах Амазонки. Вона живе з Надією, милим дитинчам ягуара, яке колись прихистила. Обставини змушують дівчинку переїхати до Нью-Йорка. Однак дізнавшись, що Надії загрожує смертельна небезпека, Елла знову повертається у джунглі, щоб врятувати ягуара.
    Розклад сеансів: 16:00

    Анімаційну пригоду «Історія Тіто та Вінні»

    Пара мишей намагається сісти на Ноїв ковчег. Вінні, харизматичний поет, який страшенно боїться сцени, і Тіто, талановитий чарівний гітарист. На Ноїв ковчег допускаються лише один самець і одна самка кожного виду. Завдяки щасливій долі та допомозі геніального таргана Вінні й Тіто пробираються на ковчег, де мають запобігти протистоянню між хижаками та травоїдними. Чи зможуть ці талановиті безквиткові мандрівники використати музику, щоб зняти напругу та допомогти всім створінням пережити 40 днів і 40 ночей разом?
    Розклад сеансів: 11:00

    Романтичну комедію «Люблю тебе ненавидіти»

    На ранок після ідеального першого побачення фатальна пристрасть закоханих перетворюється на холодну ненависть, доки доля не зводить їх разом на весіллі друзів в Австралії. Тож їм не залишається нічого іншого, окрім як вчинити по-дорослому і знову прикинутися парою.
    Розклад сеансів: 13:30

    Телефон каси Кіноконцертного залу «МИР»: (067) 360-11-04.

    «Мир» запрошує кам’янчан та гостей міста на кращі кінопрем’єри

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити