• UA
  • RU
  • Театральна студія з Кам’янського здобула перемогу на всеукраїнському фестивалі

    28 Березня, 2023

    Приємною новиною навздогін професійному святу поділилися в Академічному музично-драматичному театрі імені Лесі Українки.

    Вихованці й керівники театральної студії «SOUL» творчої майстерні «Гармонія» здобули перемогу на Всеукраїнському театральному фестивалі «Зірки Мельпомени» в Херсоні.

    Вистава «Покидьки» за п’єсою сучасної української драматургині Катерини Пенькової у постановці заслуженої артистки України Марини Юрченко та Максима Монастирського, в якій грають вихованці студії, отримала диплом 1-го ступеня у номінації «Повноформатна вистава».

    Також спеціальним дипломом «Краща сценографія» відзначено провідного майстра сцени Максима Монастирського, який у цій виставі вперше спробував свої сили у ролі художника-постановника.

    «Працювали над цією виставою доволі довго, і саме до неї повернулися в нашій творчості після початку війни. Гадаю, це дуже допомогло нам пережити ті нелегкі дні… Тож ще раз вітаю наших маленьких і не дуже творців! Так тримати! Непоганий подарунок до Дня Театру», – зазначила Марина Юрченко.

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити