• UA
  • RU
  • ТОП-3 книги про кохання від Бібліотеки на Шевченка

    03 Лютого, 2024

    Що б ми не починали робити, нами керує кохання. Це рушійна сила, яка тримає нас в тонусі, надихає та наповнює енергією. Любов до рідної країни, до батьків, дітей і, звісно, до коханих людей. Бібліотека на Шевченка пропонує топ-3 історії про кохання до прийдешнього Дня всіх закоханих!

    «Буремний перевал» Емілі Бронте

    Історія життя та кохання Хіткліффа і Кетрін — сильних духом, емоційних особистостей, здатних до рішучих вчинків, полонить і вражає шквалом пристрастей. Однак на розтривоженого буремними подіями читача чекають­ незабутні враження та щасливий кінець.

    «Доводи розсудку» Джейн Остен

    Ще зовсім юною Енн Елліот зустріла свою любов, але змушена була відмовитися від коханого заради інтересів сім’ї. Довгі роки розлуки, що минули до їхньої нової зустрічі, довели: час не владний над істинними почуттями, і хоча крок до щастя зробити непросто, герої впевнені — лише доводи власного розсудку повинні керувати нашими вчинками, стримувати пристрасті та застерігати від зради, у тому числі від зради у коханні…

    «Тіні забутих предків» Михайла Коцюбинського

    Це книжка про первісне кохання між Іванком та Марічкою, що зростало разом з ними попри кровну ворожнечу їхніх родин. Це також історія про зраду і вільну любов, про біль втрати і силу почуттів, про смерть та екзистенційну самотність, а водночас — про гуцульський вітаїзм та вміння набуватися.

    ТОП-3 книги про кохання від Бібліотеки на Шевченка

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити