• UA
  • RU
  • Торік бібліотеки Кам’янського провели майже тисячу культурно-просвітницьких заходів

    01 Січня, 2024

    Незважаючи на складні часи, минулий рік для кам’янських бібліотек був плідним та насиченим багатьма подіями. Про це повідомили в Централізованій бібліотечній системі міста, підбиваючи підсумки роботи за 2023 рік.

    За рік, що минув, бібліотеки міста провели 983 культурно-просвітницьких заходи. Втілили 5 міжнародних проєктів, серед яких «Валізка з книжками», «Польська полиця в Україні», «Набори для роботи з молоддю», «Створення освітніх дитячих хабів: просторів розвитку та безпеки».

    Провели 48 кінопоказів, які відбувалися щосереди. Протягом року прийняли 1602 книжкових донати, а також організували 11 презентацій книжок та 36 виступів у медіа.

    «Роль бібліотеки під час війни зростає і це доводить їхня практична діяльність. І не лише тому, що вони якісно змінюють напрями діяльності, а й тому, що стають комунікативними центрами у громаді, точкою опори та зростання соціального і людського капіталу.

    Долаючи серйозні виклики й загрози, бібліотеки навіть у воєнний час залишаються осередками інтелектуальної свободи та громадянської активності, провідниками національних ідей та європейських цінностей, просторами просвітництва і толерантності, культури, науки й освіти», – зазначили в бібліотеці.

    Торік бібліотеки Кам’янського провели майже тисячу культурно-просвітницьких заходів Торік бібліотеки Кам’янського провели майже тисячу культурно-просвітницьких заходів Торік бібліотеки Кам’янського провели майже тисячу культурно-просвітницьких заходів Торік бібліотеки Кам’янського провели майже тисячу культурно-просвітницьких заходів Торік бібліотеки Кам’янського провели майже тисячу культурно-просвітницьких заходів Торік бібліотеки Кам’янського провели майже тисячу культурно-просвітницьких заходів

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити