• UA
  • RU
  • У центральній бібліотеці Кам’янського стартував тиждень медіаграмотності

    26 Жовтня, 2023

    Тиждень медіаграмотності розпочався у центральній міській бібліотеці імені Шевченка. Стартував він виставкою з доповненою реальністю про природу ворожої пропаганди та медійною грою «Дурень, та не в медіа», яка привертає увагу до складних, але важливих тем.

    До гри долучилися члени Молодіжної ради Кам’янського. Завдяки медіаграмотним картам учасники краще зрозуміли інформаційні загрози. Адже інформацію використовують як зброю, тому якщо більше знати про закони інформаційного світу, то важче стати введеним в оману.

    Гру виготовлено в рамках проєкту «Fit in Fakten», що реалізується Ґете-інститутом в Україні у партнерстві з київським науково-популярним медіа «Куншт». Її автори – співзасновник «Куншту» Кирило Бескоровайний та медіаекспертка, журналістка, фактчекерка, засновниця проєкту «НотаЄнота», авторка блогу «По той бік інфи» Альона Романюк.

    У центральній бібліотеці Кам’янського стартував тиждень медіграмотності У центральній бібліотеці Кам’янського стартував тиждень медіграмотності У центральній бібліотеці Кам’янського стартував тиждень медіграмотності

    У центральній бібліотеці Кам’янського стартував тиждень медіграмотності

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити