• UA
  • RU
  • У Кам’янському відбувся декламаторський конкурс серед молоді до ювілею Шевченка

    11 Березня, 2024

    З нагоди 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка в Кам’янському відбувся декламаторський конкурс серед молоді міста. Захід ініціювала громадська організація «Молода Бджола» за підтримки міського голови Андрія Білоусова.

    «Саме зараз ми боремось за наші цінності та ідентичність, тож важливо належно вшанувати пам’ять про Тараса Шевченка – національного символа України», – зазначили організатори.

    Учасники конкурсу зачарували аудиторію своїм майстерним виконанням поезій великого Кобзаря.  Під час виступів оживала краса української мови та глибина поетичних образів.

    Переможцями конкурсу стали:

    • 1 місце – Тетяна Овчініна («Лілея»);
    • 2 місце – Дарʼя Кошкіна («Минають дні, минають ночі…»);
    • 3 місце – Владислава Тарануха («І золотої й дорогої…»).

     

    «Вітаємо переможців та всіх учасників, які продемонстрували свою майстерність та підняли дух національної єдності! Поет завжди надихав нас на перемогу. Його слова «Борітеся – поборете» викарбувані у серці кожного патріота!» – кажуть організатори конкурсу.

    У Кам’янському відбувся декламаторський конкурс серед молоді до ювілею Шевченка У Кам’янському відбувся декламаторський конкурс серед молоді до ювілею Шевченка У Кам’янському відбувся декламаторський конкурс серед молоді до ювілею Шевченка У Кам’янському відбувся декламаторський конкурс серед молоді до ювілею Шевченка У Кам’янському відбувся декламаторський конкурс серед молоді до ювілею Шевченка У Кам’янському відбувся декламаторський конкурс серед молоді до ювілею Шевченка У Кам’янському відбувся декламаторський конкурс серед молоді до ювілею Шевченка У Кам’янському відбувся декламаторський конкурс серед молоді до ювілею Шевченка У Кам’янському відбувся декламаторський конкурс серед молоді до ювілею Шевченка

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити