• UA
  • RU
  • У Кам’янському відбувся творчий захід «Посиденьки»

    14 Липня, 2023

    13 червня за підтримки міського голови Андрія Білоусова та партії «Бджола» в Музеї історії міста пройшли традиційні «посиденьки» – музичний фольклорний захід для людей похилого віку.

    Липневі «посиденьки» відбулися під гаслом «Все буде Україна!» і були присвячені Дню Державності. Учасниками стали музичні аматорські гурти «Джерело», «Матіола», «Мальва», «Журавка». Вони подарували глядачам авторські вірші, танці та гуморески, українські народні та патріотичні пісні, а в холі музею пройшла виставка-продаж картин міських художників на допомогу ЗСУ.

    «Народна творчість – колиска і невичерпне джерело української культури. Саме звідти народилися пісні, самобутні вікові традиції, які завжди допомагали українцям пережити складні часи та негаразди. Кам’янське і Дніпропетровщина сягають корінням глибоких культурних, мистецьких, художніх традицій. Сьогодні наше культурне надбання живе в кам’янчанах, самодіяльних колективах, які є справжньою душею українського народу та країни. Незважаючи на війну, ми залишаємось поетичними, співочими та творчими. А головне – незламними!» – зазначив міський голова Андрій Білоусов.

    Мер подякував творчим колективам за патріотичні виступи та вручив подарунок музею від «Бджоли» – сучасну акустичну систему.

    У Кам’янському відбувся творчий захід «Посиденьки» У Кам’янському відбувся творчий захід «Посиденьки» У Кам’янському відбувся творчий захід «Посиденьки» У Кам’янському відбувся творчий захід «Посиденьки» У Кам’янському відбувся творчий захід «Посиденьки» У Кам’янському відбувся творчий захід «Посиденьки» У Кам’янському відбувся творчий захід «Посиденьки» У Кам’янському відбувся творчий захід «Посиденьки»

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Музей Кам’янського проводить пізнавальні заходи для молоді

    Травень у Музеї історії міста Камʼянське розпочався з уроків історичної памʼяті про Другу світову війну,...

    Культурна афіша Кам’янського з 8 по 15 травня

    Академічний музично-драматичний театр ім. Лесі Українки м. Кам’янського Основна сцена (пл. 250-річчя міста, 2) 10...

    Здобутки юних кам’янчан відзначили на багатожанровому фестивалі-конкурсі

    Наприкінці квітня в місті Подільську відбувся XIIІ Обласний відкритий багатожанровий фестиваль-конкурс «Джерело надії» для дітей...

    Юні музиканти з Камʼянського стали лауреатами міжнародного конкурсу

    Цього тижня стали відомі результати Міжнародного двотурового фестивалю-конкурсу «Весняна феєрія талантів», який відбувся в квітні...

    Учні Лівобережної школи мистецтв Кам’янського виступили з яскравим концертом

    8 травня в Лівобережній школі мистецтв Кам’янського відбувся драйвовий та емоційний Звітний концерт учнів відділу...