• UA
  • RU
  • У Кам’янському відкриється художня виставка «Творчість єднає»

    22 Серпня, 2023

    23 серпня об 11:00 у Музеї історії Кам’янського відкриється художня виставка «Творчість єднає», присвячена Дню Незалежності України.

    Цього разу музей об’єднає навколо себе творчість як кам’янських митців, так і тих, хто змушений був покинути свої домівки через війну. Проте, як зазначили в музеї, творчість не має меж у просторі й часі, тому у виставковій залі поєднали свої твори як професійні художники – відомі далеко за межами міста Олександр Чегорка та Сергій Бабіч, – так і майстри декоративно-ужиткового мистецтва. Чільне місце займають твори майстра з Бахмута Костянтина Діденка, який з 1980-х років почав вишивати і нині продовжує цю близьку серцю справу.

    «Таким чином виставка «Творчість єднає», на якій представлені твори живопису, графіки, а також вишивка, декоративні віночки, дідухи тощо, є своєрідним літописом сучасного творчого життя нашого міста, поєднуючи у собі і урбаністичні мотиви, і народні, що сягають глибини віків», – зазначають у музеї та запрошують усіх на відкриття виставки.

    У Кам’янському відкриється художня виставка «Творчість єднає»

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити