• UA
  • RU
  • У Кам’янському вітали та нагороджували працівників культури

    10 Листопада, 2023

    Урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбулися в Кам’янському. Міський голова Андрій Білоусов вручив нагороди та подарунки колективам мистецьких шкіл, музею, театру та іншим представникам творчої спільноти міста.

    «Культура – це міцний фундамент, основа нації, яка робить нас єдиними та неповторними. Власними здобутками працівники культури Кам’янського збагачують та примножують культурну спадщину нашого регіону. Саме заради збереження свободи та ідентичності наші захисники відстоюють право українців на власну культуру, мову, звичаї і традиції.

    Дякую за творчу та натхненну працю, за патріотичне виховання молоді, за любов і відданість своїй справі.

    Все буде Україна!» – зазначив Андрій Білоусов.

    У Кам’янському вітали та нагороджували працівників культури У Кам’янському вітали та нагороджували працівників культури У Кам’янському вітали та нагороджували працівників культури У Кам’янському вітали та нагороджували працівників культури У Кам’янському вітали та нагороджували працівників культури У Кам’янському вітали та нагороджували працівників культури У Кам’янському вітали та нагороджували працівників культури У Кам’янському вітали та нагороджували працівників культури

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити