У Кам’янському вітали та нагороджували призерів конкурсу учнівської творчості

21 Грудня, 2023 |

20 грудня у Музеї історії міста Кам’янське відбулося урочисте нагородження переможців І та ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаємося ж, брати мої!».

Учні відділень образотворчого мистецтва мистецьких шкіл та дитячої художньої школи імені І. Г. Першудчева отримали дипломи переможців та солодкі подарунки від управління культури Кам’янської міської ради.

«Вітаємо переможців та дякуємо викладачам, що мотивують дітей до творчості у такий непростий час», – зазначають в управлінні.

На ІІІ етапі конкурсу територіальну громаду представлятимуть вихованці дитячої художньої школи Анна Ваврінюк, Катерина Баглай, Варвара Бец і Діана Степаненко та Варвара Дуброва з мистецької школи №1.

У Кам’янському вітали та нагороджували призерів конкурсу учнівської творчості У Кам’янському вітали та нагороджували призерів конкурсу учнівської творчості У Кам’янському вітали та нагороджували призерів конкурсу учнівської творчості У Кам’янському вітали та нагороджували призерів конкурсу учнівської творчостіУ Кам’янському вітали та нагороджували призерів конкурсу учнівської творчості

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити