• UA
  • RU
  • У Літній школі гідів Кам’янського підбили підсумки фотозанять

    28 Серпня, 2023

    23 серпня в Музеї історії міста Кам’янське пройшло чергове заняття Літньої школи гідів. Відомий фотограф і фотокореспондент Микола Синельников підбив результати виставки знімків учнів школи у форматі фотосушки «Місто очима учасників Літньої школи».

    Виставку мали змогу відвідати й пересічні мешканці Кам’янського, включаючи родини ВПО з дітьми. Серед них – родина майстра народної творчості України Костянтина Діденка з-під Бахмута, а також родини, якими опікується БФ «Карітас».

    У Літній школі гідів Кам’янського підбили підсумки фотозанять

    Микола Синельников обрав найкращі з п’ятьох фоторобіт кожного учасника, пояснив, чим вони привернули його увагу, продемонстрував найпоширеніші помилки при фотографуванні на прикладі деяких робіт, розібрав найкращі і найгірші ракурси та дав багато корисних професійних порад майбутнім фотографам.

    Знімки, які найбільше сподобалися, вихованці Літньої школи та всі присутні могли забрати собі на згадку. Після заняття відбулося неформальне спілкування учасників Літньої школи під час фуршету. Майбутні гіди із захватом обговорювали отримані поради, ділилися враженнями від зустрічі та з гарним настроєм розійшлися готуватися до наступного заняття.

    У Літній школі гідів Кам’янського підбили підсумки фотозанять

    Проєкт реалізовується за фінансової підтримки програми «Culture Helps / Культура допомагає», яка імплементується «Іншою Освітою» спільно з zusa за підтримки Європейського Союзу.

    За інформацією Музею історії Кам’янського

    У Літній школі гідів Кам’янського підбили підсумки фотозанять

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити