• UA
  • RU
  • У Лівобережній школі мистецтв Кам’янського лунали «Мелодії весни»

    19 Квітня, 2024

    17 квітня у Лівобережній школі мистецтв пройшов яскравий звітний концерт «Мелодії весни», який завжди є найвідповідальнішою подією в житті школи.

    Неповторне свято весни, чудової музики та танців розпочала ведуча – викладач по класу сольного співу Альона Ус. Присутні мали нагоду побачити результат кропіткої праці учнів та викладачів.

    Зі сцени лунали музичні твори у виконанні хорових та інструментальних колективів школи. А хореографічний ансамбль «Асорті» здивував своєю яскравістю та оригінальністю, подарувавши гарний настрій, позитивні емоції та яскраві враження.

    Глядачі супроводжували виступи всіх учасників бурхливими оплесками і висловлювали вдячність викладачам та адміністрації. Також у рамках концерту проходив благодійний збір коштів на потреби Збройних Сил України, завдяки яким є змога навчати дітей та розвивати українське мистецтво.

    У Лівобережній школі мистецтв Кам’янського лунали «Мелодії весни» У Лівобережній школі мистецтв Кам’янського лунали «Мелодії весни» У Лівобережній школі мистецтв Кам’янського лунали «Мелодії весни» У Лівобережній школі мистецтв Кам’янського лунали «Мелодії весни» У Лівобережній школі мистецтв Кам’янського лунали «Мелодії весни» У Лівобережній школі мистецтв Кам’янського лунали «Мелодії весни» У Лівобережній школі мистецтв Кам’янського лунали «Мелодії весни»

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити