• UA
  • RU
  • У Лівобережній школі мистецтв Кам’янського відбувся захопливий концерт

    12 Квітня, 2023

    Днями у Лівобережній школі мистецтв відбувся концерт студентів-вокалістів класу Леоніди Градосельської – викладача Кам’янського фахового музичного коледжу імені Мирослава Скорика, заслуженого працівника культури України, викладача академічного співу, ансамблю, концертмейстерського класу.

    На концерті прозвучали народні пісні в обробці українських композиторів, вокальні твори зарубіжних композиторів, романси та арії з опер. Надзвичайно проникливо і гармонійно звучали ансамблеві номери.

    У Лівобережній школі мистецтв Кам’янського відбувся захопливий концерт

    Творча зустріч пройшла у теплій, зворушливій атмосфері, вдячна публіка тривалими оплесками щиро дякувала виконавцям та концертмейстерам Наталії Рудковській і Юлії Почкун.

    У Лівобережній школі мистецтв Кам’янського відбувся захопливий концерт

    «Виступи учнів класу Леоніди Сергіївни – це завжди високий рівень професійності, тонкий смак і вишуканість виконання, – зазначили в школі мистецтв. – Дякуємо Леоніді Градосельській і талановитим студентам коледжу за неймовірні відчуття, незабутні враження від концертних виступів. Бажаємо нескінченного натхнення та сподіваємось на подальші яскраві творчі зустрічі!»

    У Лівобережній школі мистецтв Кам’янського відбувся захопливий концерт

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити