• UA
  • RU
  • У мистецькій школі Кам’янського вшанували пам’ять видатного українського композитора

    05 Березня, 2024

    4 березня вся Україна відзначала 75-річчя з дня народження видатного композитора Володимира Михайловича Івасюка (1949–1979). З нагоди ювілею в Мистецькій школі №2 Кам’янського відбувся концерт-лекція «Пісня буде поміж нас…».

    Володимир Івасюк – композитор, виконавець, музикант, мультиінструменталіст, поет, Герой України, лауреат Національної премії Тараса Шевченка, премії імені Миколи Островського в номінації «За внесок у розвиток музичної культури України XX століття», один з основоположників української естрадної музики.

    Ведуча концерту Валерія Ледзінська підготувала змістовну лекцію про життєвий шлях і творчість композитора. Історичні відомості та біографічні свідчення супроводжувалися яскравими слайдами. Учні виконали твори легендарного музиканта та обробки українських народних пісень на різних музичних інструментах, чим підкорили слухачів у концертній залі.

    У мистецькій школі Кам’янського вшанували пам’ять видатного українського композитора У мистецькій школі Кам’янського вшанували пам’ять видатного українського композитора У мистецькій школі Кам’янського вшанували пам’ять видатного українського композитора У мистецькій школі Кам’янського вшанували пам’ять видатного українського композитора У мистецькій школі Кам’янського вшанували пам’ять видатного українського композитора У мистецькій школі Кам’янського вшанували пам’ять видатного українського композитора

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити