• UA
  • RU
  • Українські зіркові артисти зіграють на кам’янській сцені

    28 Квітня, 2023

    10 травня на Основній сцені Театру імені Лесі Українки Володимир Горянський, Лілія Ребрик, Олексій Вертинський та інші талановиті актори зіграють у гастрольній виставі «№13, або Олінклюзів» за п’єсою англійського драматурга Рея Куні, яка внесена до списку кращих комедій нашого часу. Обов’язково урізноманітніть своє дозвілля переглядом цього шедевру!

    Яскрава та ефектна комедія «№13, або Олінклюзів» занурить глядачів у вир бурхливих та часом неочікуваних подій. Ця вистава ідеально поєднує в собі відточену вибудованість класичного сюжету «комедії положень», деяку фривольність і пікантність із реалістичністю «нереалістичних» ситуацій, де герої, намагаючись викрутитися зі складної ситуації, дедалі більше заплутують сюжет.

    Глядачі зможуть зазирнути у шпаринку готельного номеру, де відпочивають авторитетний політик та його гарненька секретарка. Історія, здавалося б, класична і передбачувана.

    Проте у «найцікавіший» момент парочка помічає тіло невідомого чоловіка. Тож тепер горе-коханцям потрібно якось пояснювати, чому поважний державний діяч не у своєму робочому офісі та, більше того, звідки узявся труп. І як із цієї ситуації будуть викручуватися наші герої – оце вже привід для гучного сміху публіки!

    Початок вистави о 18:00.

    Тел. каси: (068) 680 74 30.

    Українські зіркові артисти зіграють на сцені кам’янського театру

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити