• UA
  • RU
  • Юна кам’янчанка перемогла у Всеукраїнському літературно-мистецькому конкурсі

    10 Жовтня, 2023

    Всеукраїнський літературно-мистецький конкурс для дітей та молоді «Успіх усупереч» проводився Громадською організацією «Краєзнавчо-культурне товариство «Д.І.Я.». Конкурс присвятили сильним і успішним українцям з історії та сучасності, які досягли успіху в будь-якій сфері та довели, що мрії втілюються.

    На розгляд журі молодь надавала літературні твори, комікси-розповіді або ж презентації.

    Кам’янчанка Марина Циганкова, учениця 11 класу Ліцею № 40, отримала високу оцінку журі – її робота названа однією з найкращих.

    Про свою роботу дівчина пише:

    «Темою проєктної роботи ми з моїм наставником визначили життєвий та творчий шлях Андрія Кузьменка. Вивчаючи його біографію, ми дійшли висновку, що це дійсно була успішна людина… і так, інколи, його успіх був саме усупереч. Цей чоловік мав неабияку силу волі, завзятий характер, рішучі дії та вислови. Звісно, неодноразово піддавався критиці, але продовжував творити, підтримувати хлопців на фронті, підбадьорювати молодь та показувати неабиякий приклад гідної поведінки по життю. Дуже прикро, що така талановита, всебічно різна людина так рано пішла з нашого життя, але нащадки стовідсотково ще не одне покоління будуть згадувати його мужність, яскравий образ… зі сльозами на очах».

    Учасники-переможці конкурсу стануть авторами першої в Україні мотиваційної книги для дітей «Успіх усупереч», яка вийде у кількох варіантах:

    • в друкованому форматі;
    • як e-Book з текстовими, а також діджиталізованими аудіо- й відео матеріалами;
    • у вигляді аудіокниги.

    Автори, чиї твори будуть надруковані, отримають першу в Україні мотиваційну книгу «Успіх усупереч» в друкованому вигляді.

    Вітаємо переможницю та бажаємо нових звершень!

    Юна кам’янчанка перемогла у Всеукраїнському літературно-мистецькому конкурсі

    Юна кам’янчанка перемогла у Всеукраїнському літературно-мистецькому конкурсі

    Юна кам’янчанка перемогла у Всеукраїнському літературно-мистецькому конкурсі

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити