• UA
  • RU
  • Юна піаністка з Кам’янського виступила на концерті в Австрії

    29 Грудня, 2023

    У австрійському місті Грац відбувся спільний концерт Університету музики й театру Граца, Консерваторії Йоганна Йозефа Фукса та музичних шкіл Штирії. Захід відбувся завдяки співпраці трьох установ, які займаються музичною освітою талановитої молоді з різних країн світу.

    В історичній будівлі прозвучали чарівні звуки дуже високого рівня. Юні виконавці зустрілися, щоб разом створити чудовий концерт. До програми увійшли різноманітні твори видатних композиторів від класики до сучасності.

    Під час концерту неодноразово дивували своїми виступами й українські виконавці, серед яких була учениця фортепіанного відділу Лівобережної школи мистецтв Кам’янського Аліса Ханішина (викладач Тетяна Горбань).

    «Ми пишаємось досягненнями Алісочки і українською творчою молоддю, яка вплела у цей дивовижний музичний вінок цвіт свого таланту! Висловлюємо подяку Тетяні Горбань за  плідну працю та високий рівень підготовки учнів до виступів на міжнародних творчих заходах. Бажаємо Алісі та її викладачу натхнення, успіхів та подальших високих творчих здобутків!» – зазначили в Лівобережній школі мистецтв.

    Юна піаністка з Кам’янського виступила на концерті в Австрії

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити