Банановий мус за простим автентичним італійським рецептом
Креативний варіант якщо не знаєте що оригінального приготувати з бананів. Потрібно 6 інгредієнтів і 10 хвилин вашого вільного часу. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 3 шт – банан;
- 30 г – вершкове масло;
- 250 мл – молоко;
- 40 г – кукурудзяний крохмаль;
- 250 мл – вершки;
- 150 мл – згущене молоко.
Покроковий рецепт
- Тонкі бананові пластинки обсмажити на вершковому маслі.
- Банан подрібнити блендером до однорідної маси, додати молоко і кукурудзяний крохмаль.
- Бананову масу у невеликій каструлі варити до загустіння, потім дати охолонути.
- Вершки збити зі згущеним молоком до однорідності. Окремо збити заварну основу.
- Змішати разом і перекласти у форми.
Смачного!