Свіжа зелень є одним з найважливіших інгредієнтів на кухні і влітку повинна завжди бути під рукою. Існує безліч порад щодо того, як подовжити термін зберігання зелені.
Перш за все, ви повинні завжди викидати будь-яке зів’яле та жовте листя.
З пучка трав завжди корисно відрізати кінець стебел. Потім – вимити і ретельно висушити.
Такі трави, як петрушка, кінза, кріп і м’ята, слід зберігати у холодильнику в склянці з 2–3 см води. Якщо стакан досить високий, ви можете накрити його поліетиленовою плівкою або невеликим пакетом. Це гарантує, що трави залишаться вологими і не будуть піддаватися зміні температури в холодильнику. Цей метод зберігає трави свіжими до 2 тижнів.
Порада: не зберігайте трави у задній частині холодильника, де температура часто нижча, оскільки це може фактично заморозити зелень.
Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram