• UA
  • RU
  • Найсмачніша молода картопелька від кулінарного майстра з Кам’янського

    13 Червня, 2022 | Новини |

    Переможець шоу "МастерШеф" сьомого сезону Вадим Бжезинський (Пава) поділився рецептом молодої картоплі.

    "Приготуйте за моїм рецептом один раз і повторюватимете весь час", – запевняє Пава.

    Інгредієнти:

    • молода картопля (калібр як волоський горіх) – 1 кг;
    • шпинат свіжий – 50 г;
    • вершкове масло – 15 г;
    • часник – 3 зубчики;
    • тим’ян – 3-4 гілочки;
    • помідори черрі – 3-4 шт.;
    • редис – 1 шт.

     

    Інгредієнти для соусу:

    • яйце – 2 шт.;
    • оливкова олія – 100 г;
    • сир пармезан – 15 г;
    • сметана – 1 ст. л.;
    • лимон(сік) – 1 ч. л.;
    • сіль, перець за смаком.

     

    Приготування:

    Картоплю добре вимити, додати 2 зубчики часнику, чебрець, оливкова олія (1 ст. л.), сіль, перець. Шпинат тушимо на вершковому маслі, злегка присолюємо.

    Приготування соусу: 2 курячі жовтки, лимонний сік, сіль, перець, пил пармезану перемішуємо і додаємо поступово оливкове масло. Після того, як утворюється густа емульсія, додаємо сметану і зубчик часнику.

    Запечену картоплю змішуємо з тушеним шпинатом, додаємо соус, томати та редис, прикрашаємо зеленню – і ви не зрозумієте, коли тарілка стала порожньою 🙂

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTubeFacebookInstagramTelegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити