• UA
  • RU
  • Найсмачніша молода картопелька від кулінарного майстра з Кам’янського

    13 Червня, 2022

    Переможець шоу «МастерШеф» сьомого сезону Вадим Бжезинський (Пава) поділився рецептом молодої картоплі.

    «Приготуйте за моїм рецептом один раз і повторюватимете весь час», – запевняє Пава.

    Інгредієнти:

    • молода картопля (калібр як волоський горіх) – 1 кг;
    • шпинат свіжий – 50 г;
    • вершкове масло – 15 г;
    • часник – 3 зубчики;
    • тим’ян – 3-4 гілочки;
    • помідори черрі – 3-4 шт.;
    • редис – 1 шт.

     

    Інгредієнти для соусу:

    • яйце – 2 шт.;
    • оливкова олія – 100 г;
    • сир пармезан – 15 г;
    • сметана – 1 ст. л.;
    • лимон(сік) – 1 ч. л.;
    • сіль, перець за смаком.

     

    Приготування:

    Картоплю добре вимити, додати 2 зубчики часнику, чебрець, оливкова олія (1 ст. л.), сіль, перець. Шпинат тушимо на вершковому маслі, злегка присолюємо.

    Приготування соусу: 2 курячі жовтки, лимонний сік, сіль, перець, пил пармезану перемішуємо і додаємо поступово оливкове масло. Після того, як утворюється густа емульсія, додаємо сметану і зубчик часнику.

    Запечену картоплю змішуємо з тушеним шпинатом, додаємо соус, томати та редис, прикрашаємо зеленню – і ви не зрозумієте, коли тарілка стала порожньою 🙂

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTubeFacebookInstagramTelegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Субсидію на неопалювальний сезон для більшості кам’янчан перепризначать автоматично

    Російська агресія та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям. Проте навіть в...

    Підбили підсумки міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

    Завдання виконуються учнями навчальних закладів міста протягом всього року. Навесні – традиційний фінальний етап. Два...

    Секрети найсмачнішої паски: 10 підказок для ідеального смаку

    Найсмачніша паска – домашня. Розповідаємо, що важливо знати, щоб святкова випічка вдалася. Ідеальна паска –...

    Ціни здивували, таких пасок ще не було

    В Україні ціни на великодні паски варіюються залежно від магазину, ваги та складу випічки. Перший...

    Пляжний сезон по-антарктичному: як хижаки позують камерам українських полярників

    Українські плярники зі станції «Академік Вернадський» показали як безтурботно загоряє на сонечку один із найнебезпечніших...