Найсмачніша молода картопелька від кулінарного майстра з Кам’янського
Переможець шоу "МастерШеф" сьомого сезону Вадим Бжезинський (Пава) поділився рецептом молодої картоплі.
"Приготуйте за моїм рецептом один раз і повторюватимете весь час", – запевняє Пава.
Інгредієнти:
- молода картопля (калібр як волоський горіх) – 1 кг;
- шпинат свіжий – 50 г;
- вершкове масло – 15 г;
- часник – 3 зубчики;
- тим’ян – 3-4 гілочки;
- помідори черрі – 3-4 шт.;
- редис – 1 шт.
Інгредієнти для соусу:
- яйце – 2 шт.;
- оливкова олія – 100 г;
- сир пармезан – 15 г;
- сметана – 1 ст. л.;
- лимон(сік) – 1 ч. л.;
- сіль, перець за смаком.
Приготування:
Картоплю добре вимити, додати 2 зубчики часнику, чебрець, оливкова олія (1 ст. л.), сіль, перець. Шпинат тушимо на вершковому маслі, злегка присолюємо.
Приготування соусу: 2 курячі жовтки, лимонний сік, сіль, перець, пил пармезану перемішуємо і додаємо поступово оливкове масло. Після того, як утворюється густа емульсія, додаємо сметану і зубчик часнику.
Запечену картоплю змішуємо з тушеним шпинатом, додаємо соус, томати та редис, прикрашаємо зеленню – і ви не зрозумієте, коли тарілка стала порожньою 🙂
Смачного!
Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram