Ніжний абрикосовий рулет для родинної вечері
Пухкий бісквіт і солодка начинка з сезонних фруктів – здається це ідеальне поєднання до літньої родинної вечері. Пропонуємо до вашої уваги простий і швидкий рецепт.
Інгредієнти:
- борошно пшеничне – 150 г;
- творожний сир – 200 г;
- цукор – 80 г;
- свіжі абрикоси – 150 г;
- яйця – 3 шт.;
- рослинна олія – 2 ст. л.;
- цукрова пудра – 3 ст. л.;
- дрібка соди;
- шоколад, свіжі ягоди для подачі.
- Курячі яйця змішайте разом з цукром, олією та перемішайте.
- Борошно змішайте з содою. Поступово всипайте в яйцево-цукрову суміш постійно помішуючи. В цей час помийте абрикоси, вийміть кістки та наріжте як захочеться.
- Вилийте тісто у пергамент, щоб утворилась форма прямокутника. Зверху викладіть абрикоси. Випікайте так 15 хвилин.
- Дістаньте випічку, швидко загорніть у форму рулету і дайте охолонути 10 хвилин.
- Рулет розгорніть і намажте всередині творожним сиром. Також можете посипате цукровою пудрою, щоб він вийшов ще солодшим. Зніміть пергамент і знову поверніть рулет для фінального застигання.
Смачного!