Noir: Нова гастролокація Кам’янського
У Кам’янському відкрився ресторан, який вже встиг привернути увагу містян. Ресторан “Noir” відкрив свої двері у знайомому для багатьох місці — там, де колись працювали заклади “Синій дах” та “Навігатор”. Але цього разу — це щось зовсім інше. Noir — це новий підхід, нова філософія і абсолютно інше ставлення до гостей. Це місце, де екологічно чисті продукти, щире обслуговування і творча енергія .
Noir – французьке слово, що означає “чорний”, але в Кам’янському цей ресторан став місцем світлих емоцій і домашньої атмосфери. Його засновниця Наталія – колишня вчителька англійської мови, яка вирішила повністю змінити життя.

Наталія з чоловіком родом із селища Аули. Саме там почалась історія родинного бізнесу – спочатку вирощували овочі, згодом перейшли на квіти. А тепер пригощають гостей Кам’янського стравами з екологічно чистих продуктів, вирощених спеціально для їхнього закладу. Ідея Noir – не лише кухня, а й атмосфера. Тут хочуть, щоб кожен почувався як вдома. "У нас немає ніяких секретів" – зазначає Наталія . Персонал відкритий, гості можуть зайти на кухню чи в мангальну зону.
Що ж насправді стоїть за назвою “Noir” — дивіться нашому сюжеті.