Помер легендарний французський актор Жан-Поль Бельмондо

07 Вересня, 2021 |

Актор пішов з життя 6 вересня. Йому було 88 років.

Свою кар’єру Жан-Поль Бельмондо почав в 1956 році і з того часу знявся в 95 фільмах. Також актор грав в театрі з 1954 року. Українському глядачеві найбільше знайомий по головній ролі у бойовику «Професіонал» 1981 року.

 

 

Володар кількох кінопремій: «Сезар», Почесна Золота пальмова гілка Канського кінофестивалю, «Золотий лев». Також був володарем більше десяти державних нагород.

Адвокат актора Мішель Годест повідомив, що

«Останнім часом Бельмондо погано себе почував. Пішов тихо»

Президент Франції Емманюель Макрон висловив співчуття родині артиста у своєму Твіттері та назвав Бельмондо «національним надбанням Франції». Легендарний французький Ален Делон в ефірі каналу CNews сказав наступне:

«Я абсолютно пригнічений. Це була частина мого життя, ми разом починали 60 років тому».

Причини смерті актора не уточнюються. Відомо, що Жан-Поль Бельмондо у 2001 році переніс інсульт, після чого не знімався в кіно до 2008 року.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

ТОП – 3 рецепти домашнього лимонаду: рятуємось від літньої спеки

Останній тиждень українці живуть і продовжують працювати в аномальній спеці. Майже чи не в кожному...

Інвентар, який вже ніхто не використає: у Лондоні відкрили інсталяцію в пам’ять про загиблих українських спортсменів

На Парламентській площі в Лондоні відкрили інсталяцію у пам’ять з півсотні українських спортсменів, які вже...

Сварка, що переросла у вбивство: у Кам’янському затримали злочинця

Злочин стався 19 липня біля кафе на Лівому березі міста близько 22:30. За версією поліції,...

Протягом цієї ночі на території Кам’янського було тихо

Про ситуацію в Кам’янському станом на ранок четверга, 25 липня повідомив міський голова Андрій Білоусов....

Консервуємо без оцту: хрусткі огірки з порічками

Ягоди дають необхідну кислоту, тому для цієї заготовки не знадобиться оцет. А ще така консервація...