Сезон сливи: готуємо ароматний фруктовий пиріг
Ароматний і неймовірно запашний сливовий пиріг у пік сезону – це мастхев! Готується з шести простих інгредієнтів. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 12 шт – слива;
- 120 г – вершкове масло;
- 2 шт – яйця;
- 120 г- цукор;
- 6 г – розпушувач;
- 170 г – борошно.
Покроковий рецепт
- Сливи миємо, розрізаємо навпіл і дістаємо кісточку.
- У розм’якшене масло всипаємо цукор, яйця та збиваємо до однорідності.
- Борошно поєднати з розпушувачем та всипати до загальної маси. Замісити тісто.
- У форму для випікання викладаємо тісто, зверху сливи.
- Випікати 40-45 хвилин при температурі у 180 градусів.
Смачного!