Що приготувати на вечерю – підкаже кам’янчанам Пава
Якщо ви хочете порадувати свої смакові рецептори, то цей рецепт саме для вас. Тож пропонуємо вам спробувати гомілку в азіатському стилі.
Що необхідно для приготування:
- гомілки – 1 пачка
- арахіс смажений – 50 гр
- лайм – 1 шт
- кінза – 3 гілочки
- імбир – 15 гр
- часник – 2 зубчики
- олія – 20 мл
- цукор – 2 ст.л
- гостро-солодкий соус Чилі – 50 гр
- соєвий соус- 100 мл
- крохмаль – 100 гр
- олія для фритюру – 0.5л
Як приготувати?
- Гомілки відварити у підсоленій воді 10 хв.
- Імбир та часник обсмажити на сковороді 2 хв.
- Додати цукор, соус Чилі, соєвий соус, сік 1/2 лайму та випарити до консистенції карамелі.
- Відварені гомілки панірувати в крохмалі та обсмажити у фритюрі до скоринки. Приблизно 10 хв.
- Перекласти на сковороду до соусу та глазурувати.
- Викласти на тарілку. Посипати подрібненим арахісом, кінзою та цедрою лайма.
Вражайте новими смаками себе та своїх знайомих. Смачного!