Шматочок італійського пирога з персиками до вечірньої кави
Вишуканий пиріг з персиками за італійським рецептом з ніжною сирною начинкою додасть до ритуалу вечірньої кави нового шарму. Приготуємо?
Інгредієнти для тіста:
- 2 шт – яйця;
- 100 г – цукру;
- 10 г – ванільного цукру;
- 120 мл – рослинна олія;
- 120 г – натурального йогурту;
- 200 г – борошна;
- 10 г – розпушувача.
Інгредієнти для начинки:
- 100 г – сир маскарпоне;
- 2 ст.л. – цукру;
- 1 шт – яйце;
- 100 г – персиків у сиропі;
- 20 г – нарізаного мигдалю.
Покроковий рецепт
- Тісто: до яєць всипаємо цукор, ванільний цукор, олію та йогурт. Перемішати і додати борошна з розпушувачем. Тісто замішати до однорідності, вилити заздалегідь у форму для випічки.
- Начинка: окремо взбити сир з яйцем та цукром.
- Сирну масу вилити поверх тіста, за нею шматки персиків і мигдаля.
- Випікати 30 хвилин на 180 градусах.
Смачного!