Шоколадно-горіхова насолода: готуємо арахісове морозиво вдома

25 Липня, 2024 |

Поживне і корисне, до того ж легко готується! Це все про домашнє шоколадно-горіхове морозиво. Ділимось простим рецептом, на який ви витратите лише декілька хвилин свого вільного часу.

Інгредієнти:

  • банан – 2 шт.;
  • грецький йогурт – 150 г;
  • арахісова паста – 2 ст.л.;
  • молоко – 50 мл;
  • чорний шоколад – 150 г;
  • кокосова олія – 1 ч.л.

Час готувати!

  1. Змішайте разом банан, арахісову пасту, йогурт і молоко до однорідної маси. Це зручно зробити за допомогою блендеру або міксеру.
  2. Розлити у бажані формочки і залишити у холодильнику на декілька годин.
  3. Розтопіть шоколад разом з кокосовою олією.
  4. Дістаньте основу морозива з форми та окуніть/покрийте шоколадом.
  5. Викладіть на деку і залиште ще хвилин на 30 в морозильній камері.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити