• UA
  • RU
  • Шоколадно-горіхова насолода: готуємо арахісове морозиво вдома

    25 Липня, 2024 | Новини |

    Поживне і корисне, до того ж легко готується! Це все про домашнє шоколадно-горіхове морозиво. Ділимось простим рецептом, на який ви витратите лише декілька хвилин свого вільного часу.

    Інгредієнти:

    • банан – 2 шт.;
    • грецький йогурт – 150 г;
    • арахісова паста – 2 ст.л.;
    • молоко – 50 мл;
    • чорний шоколад – 150 г;
    • кокосова олія – 1 ч.л.

    Час готувати!

    1. Змішайте разом банан, арахісову пасту, йогурт і молоко до однорідної маси. Це зручно зробити за допомогою блендеру або міксеру.
    2. Розлити у бажані формочки і залишити у холодильнику на декілька годин.
    3. Розтопіть шоколад разом з кокосовою олією.
    4. Дістаньте основу морозива з форми та окуніть/покрийте шоколадом.
    5. Викладіть на деку і залиште ще хвилин на 30 в морозильній камері.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити