Шоколадно-горіхова насолода: готуємо арахісове морозиво вдома
Поживне і корисне, до того ж легко готується! Це все про домашнє шоколадно-горіхове морозиво. Ділимось простим рецептом, на який ви витратите лише декілька хвилин свого вільного часу.
Інгредієнти:
- банан – 2 шт.;
- грецький йогурт – 150 г;
- арахісова паста – 2 ст.л.;
- молоко – 50 мл;
- чорний шоколад – 150 г;
- кокосова олія – 1 ч.л.
Час готувати!
- Змішайте разом банан, арахісову пасту, йогурт і молоко до однорідної маси. Це зручно зробити за допомогою блендеру або міксеру.
- Розлити у бажані формочки і залишити у холодильнику на декілька годин.
- Розтопіть шоколад разом з кокосовою олією.
- Дістаньте основу морозива з форми та окуніть/покрийте шоколадом.
- Викладіть на деку і залиште ще хвилин на 30 в морозильній камері.
Смачного!