Смачні бутерики до новорічного столу
Свято наближається, і вже час робити "контрольні закупки". Пропонуємо записати рецепти бутербродів до новорічного столу.
Бутерброди з плавленого сиру та ківі: плавлений сир, часник, багет, листя салату, ківі, майонез за смаком, лимон за бажанням.
Приготування: плавлений сир натираємо на крупній терці, часник видавлюємо через часникодавку. Перемішуємо інгредієнти та додаємо майонез. Ківі та лимон нарізаємо круглими тоненькими шматочками. Батон теж нарізаємо. На шматочки хліба кладемо лист салату, сирну суміш та шматочок ківі чи лимону.
Готуємо канапе з яйцем та сьомгою. Інгредієнти: шматочки хліба, червона риба, яйце, масло та вершковий сир (за смаком), лимонний сік, зелена цибуля, гілочка кропу, червона ікра для прикраси.
Приготування: шматочок чорного хліба мажемо маслом або сиром, посипаємо зеленою нарізаною цибулею. Кладемо червону рибку, збризкуємо соком лимону, додаємо половинку вареного яйця та прикрашаємо червоною ікрою та гілочкою кропу.
Готуємо швидкий та бюджетний бутерброд: консервований тунець або сардина, яйце варене, майонез, маринована цибуля, зелень.
Приготування: нарізаємо цибулю дрібними кубиками і додаємо до неї маринад (1:2 оцет з водою, на кінчику ножа цукор), консервовану рибу розминаємо виделкою, додаємо натерте на дрібній терці яйце, мариновану цибулю, викладаємо цю суміш на хліб або у вафельну тарталетку. Прикрашаємо зеленню.
Смачних та веселих свят!
Читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram