Тархун: запашний лимонад з дитинства
Пам’ятаєте, як у дитинстві ми любили цей якраво-зелений смачний напій з неперевершеним свіжим ароматом?
Саме у спекотні літні дні так хочеться насолоджуватися прохолодними напоями. Зараз існує величезна кількість різних коктейлів та лимонадів, але пропонуємо вам приготувати домашній тархун. Він сколихне дитячі спогади про наше безтурботне дитинство, а також дозволить дітям скуштувати корисний, натуральний і дуже смачний лимонад.
Отже, починаємо.
Нам потрібні:
- Вода
- 2-3 лимони
- Мед або цукор за смаком
- Імбир та м’ята за бажанням
- Пучок тархуна
Готуємо:
У велику каструлю наливаємо теплу кип’ячену воду, додаємо туди нарізаний або перетертий тархун, сік лимона та його скибочки, мед або цукор за смаком, а також імбир для пікантності та м’яту для свіжості (за бажанням).
Щоб лимонад був більш насиченого кольору, можете перебити тархун в блендері з невеликою кількістю води.
Ставимо каструлю на кілька годин у холодильник, щоб лимонад настоявся.
Подавати напій можна з льодом, скибочкою лимона та кількома листочками тархуна.
За бажанням також додаємо полуницю.
Все. Прохолодний напій готовий! Куштуйте самі та пригощайте друзів. Смачного!
Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram