• UA
  • RU
  • Кулінарний символ весни: рецепт запеченої спаржі з фетою

    Останні роки тенденція вважати спаржу, або ще називають аспарагусом, чимось екзотичним вже майже не зустрічається. Багато хто відкрив для себе нові страви і нові смаки, адже запікати спаржу легко, а їстівних поєднань безліч. Пропонуємо легкий рецепт запеченою спаржі з сиром фета.

    Інгредієнти:

    Як підготувати спаржу і ще пара лайфхаків

    Рекомендуємо промити спаржу під проточною водою і жорстку нижню частину обрізати десь на 3-4 см. Або за допомогою ножа чи економки зчистити верхній жорсткий шар. Для приготування обираємо скляну, керамічні форми – головне уникати металевих, а то підгорить.  Тепер до готування!

    Покрокова інструкція

    Миємо, сушимо рушником і чистимо спаржу (аспарагус).  Беремо форму для запікання і змащуємо 20 г оливкової олії. Туди ж викладаємо 150 г сиру фета, розламуючи на 4 частини.

    Зверху на сир викладаємо пагони спаржі, зверху залишки олії і кидаємо дві гілочки чебрецю.

    Запікаємо у розігрітій до 200 градусів у духовці на 10 хвилин.

    Смачного! 

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити