Літня свіжість і легкість: салат з кабачками та моцарелою

25 Травня, 2024 |

Літні овочі годяться не тільки для рулетиків і рагу. Зробіть незвичайний салат, підсмаживши кабачки на грилі. Пряна рукола додасть страві приємного смаку, а моцарела у цьому салаті заграє новими смаковими нотками.

Складові:

  • 1 кабачок середнього розміру;
  • оливкова олія за смаком;
  • 150-200 г варено-копченої свинини або шинки;
  • 250 г помідорів чері;
  • 1 пучок руколи;
  • 200 г моцарела в кульках;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений за смаком.

Приготування:

Кабачок наріжте кружечками. Збризніть олією. Обсмажуйте по кілька хвилин з кожного боку на грилі або сковороді.

М’ясо наріжте соломкою, помідори – половинками або четвертинками.

На тарілку або в салатник викладіть руколу, кабачки, м’ясо, помідори та сир. Трохи посоліть і поперчіть. Полийте оливковою олією. Для заправки чудово підійде і бальзамічний соус.

Смачного!

Раніше ми писали: Кисло-солодкий смак свіжості: як зробити натуральний лимонад із ківі в домашніх умовах

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити