Літня свіжість і легкість: салат з кабачками та моцарелою
Літні овочі годяться не тільки для рулетиків і рагу. Зробіть незвичайний салат, підсмаживши кабачки на грилі. Пряна рукола додасть страві приємного смаку, а моцарела у цьому салаті заграє новими смаковими нотками.
Складові:
- 1 кабачок середнього розміру;
- оливкова олія за смаком;
- 150-200 г варено-копченої свинини або шинки;
- 250 г помідорів чері;
- 1 пучок руколи;
- 200 г моцарела в кульках;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений за смаком.
Приготування:
Кабачок наріжте кружечками. Збризніть олією. Обсмажуйте по кілька хвилин з кожного боку на грилі або сковороді.
М’ясо наріжте соломкою, помідори – половинками або четвертинками.
На тарілку або в салатник викладіть руколу, кабачки, м’ясо, помідори та сир. Трохи посоліть і поперчіть. Полийте оливковою олією. Для заправки чудово підійде і бальзамічний соус.
Смачного!
Раніше ми писали: Кисло-солодкий смак свіжості: як зробити натуральний лимонад із ківі в домашніх умовах