• UA
  • RU
  • Літня свіжість і легкість: салат з кабачками та моцарелою

    Літні овочі годяться не тільки для рулетиків і рагу. Зробіть незвичайний салат, підсмаживши кабачки на грилі. Пряна рукола додасть страві приємного смаку, а моцарела у цьому салаті заграє новими смаковими нотками.

    Складові:

    • 1 кабачок середнього розміру;
    • оливкова олія за смаком;
    • 150-200 г варено-копченої свинини або шинки;
    • 250 г помідорів чері;
    • 1 пучок руколи;
    • 200 г моцарела в кульках;
    • сіль за смаком;
    • перець чорний мелений за смаком.

    Приготування:

    Кабачок наріжте кружечками. Збризніть олією. Обсмажуйте по кілька хвилин з кожного боку на грилі або сковороді.

    М’ясо наріжте соломкою, помідори – половинками або четвертинками.

    На тарілку або в салатник викладіть руколу, кабачки, м’ясо, помідори та сир. Трохи посоліть і поперчіть. Полийте оливковою олією. Для заправки чудово підійде і бальзамічний соус.

    Смачного!

    Раніше ми писали: Кисло-солодкий смак свіжості: як зробити натуральний лимонад із ківі в домашніх умовах

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити