Літо з ягідним смаком: рецепт пирога із малиною та сирним кремом
Просте і знайоме поєднання сирного крему, малини і пісочного тіста, але від того не менш смачне. Пиріг із малиною – чудовий десерт із літньою ягодою, який легко приготувати, дотримуючись простого рецепта.
Інгредієнти:
- 200 г просіяного борошна;
- 1 чайна ложка розпушувача;
- 100 г вершкового масла;
- 200 г цукру;
- 2 яйця;
- 400 г жирного сиру;
- 100 г сметани;
- щіпка ваніліну;
- 400 г малини;
- 2 столові ложки цукрової пудри.
Приготування:
Змішайте борошно з розпушувачем. Додайте нарізане кубиками холодне масло і половину цукру та розітріть у крихту. Додайте 1 яйце і замісіть тісто.
Розкачайте тісто за розмірами форми і викладіть його туди, притискаючи до дна і стінок. Зробіть виделкою кілька надколів на дні основи для пирога і відправте в розігріту до 180 °C духовку на 15 хвилин.
Збийте блендером сир, сметану, яйце, ванілін і цукор, що залишився, до кремоподібної консистенції. Розподіліть крем по пропеченій основі та викладіть зверху малину.
Випікайте пиріг ще 35 хвилин. Перед подачею остудіть і посипте цукровою пудрою.
Смачного!
Раніше ми писали: Шедеврально простий десерт: хрустка абрикосова галета