• UA
  • RU
  • Ніжна ягідна випічка: класичний рецепт шарлотки з вишнями

    Коли чуємо “шарлотка”, то на думку спадає лише бісквітний пиріг з яблуками. Сьогодні поекспериментуємо з начинкою і приготуємо такий собі пляцок з вишнею за рецептом українського шеф-кухаря Євгена Клопотенко.

    Інгредієнти:

    Нумо готувати!

    1. Яйця, цукор та ванільний цукор збиваємо до білої густої піни. Використовуйте міксер або блендер для зручності, але слідкуйте щоб маса вдвічі збільшилась.
    2. Повільно і поступово вмішуємо борошно.
    3. Ягоди помийте, просушіть та видаліть кісточки. Змішайте підготовлену вишню з крохмалем.
    4. На дно форми для виікання викладіть тісто і зверху вишню.
    5. Запікайте шарлотку 1 год 10 хв за температури 180 градусів. Останні 20 хв випікання прикрийте пиріг зверху шаром фольги, щоб він гарно пропікся всередині, при цьому не пригорівши згори.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити